jueves, 26 de febrero de 2009

La meva particular Transpirinenca: Del Pedraforca a Molló recordant la meva infancia (matí)

Continuació de:

Dia 1: Primers Passos
Dia 2: De San Joan de l'Erm al Pedraforca

Segon matí...i tant matí!! A les SIS! estic en peu, ja portava estona sentint les vaques i no tenia ganes de trobar-me un pastor fotent-me la bronca per estar acampat als seus terrenys!



Em trasllado una mica, canvio de camí i allí esmorço, encara, amb la companyia de les vaques.



Després de contemplar una bonica sortida del sol...



...i bones vistes del pedraforca i els Rasos per la cara Nord, baixo cap a la carretera, direcció Saldes, a omplir el dipòsit del Toy. Aqui fou quan vaig pagar més euros que mai per omplir-lo, ja anava sec del tot des del dia abans. 74 euros! aquells dies la benzina estava pels núvols.

Duia Retard, el planning era haver fet el coll de Pal el dia abans i dormir per la zona de la Molina, així que vaig retallar una mica la ruta i enlloc de fer el tomb ja conegut pel mirador del Pedraforca i el refu Lluís Estasén, vaig fer un altre camí igual de bonic però a menor alçada, el que puja per Gresolet fins el coll de Bauma.








Des del coll es veu, al costat esquerre del Pedra, el caminet que mena al prat on havia dormit aquella nit:





D'allí vaig baixar per un altre camí que no havia fet mai, i que em va agradar molt, es d'aquells una mica pedregosos i amb tota la pinta de que no hi passa gairebé mai ningú!









Vaig anar a parar entre Guardiola i Bagà, i ja de seguida vaig enfilar el coll de pal Amunt fins a per, per fi, la pista que baixa a Masella! Des del 30 de desembre anterior que havia fet el Pugllançada que la volia fer, pena que aquell dia anava amb la berlingo de la Marta i no el Toy! i encara hi havia tornat a primers de Maig a fer el puigllançada altre cop, i amb el corsa també de la Marta!





Be, la desitjada pista no em deixa indiferent, es força maca en quant a pistes i té algun tramet una mica entretingut. Al final baixa un bon troç per una pista d'esquí, pel dret, per acabar a l'aparcament de les pistes.











ja a Alp, vaig passar per l'ermita de Mosoll:






Dallí ja vaig decidir anar altre cop cap a la vall de la Josa...











...i pujar cap a Cap de Rec, doncs el dia 20 del mes anterior hi haviem anat amb l'Angelillo i uns amics seus. aleshores encara estava tallada la pista que comença a les pistes d'esquí de fons, i hi havia força neu. Sembla mentida com una quinzena de dies després no hi havia gairebé ni rastre de la neu! el que si hi havia rastre era dels amics de l'Angel...[continuarà aviat...]

3 comentarios:

Joan (terrabages/trekba) dijo...

be,estic seguint aquesta ruta meravellat, desitjo poguer fer alguns trams aquesta primavera, ja racons que ja coneixo pero molts d'altres que no.
per cert, vols dir que el track del tram del 3 dia no es el mateix que el del 2 dia????, no ho he comprovat al compe, pero l'enllaç al wickiloc es el mateix.

enhorabona per aquest blogg.

terrabages,joan.

Llorenç dijo...

Gràcies pel comentari, Joan, desitjo que ho disfrutis tant com jo o més quan hi vagis!

Ja tens el track arreglat, mercès per avisar!

Albert dijo...

Jo també me l'apunto per anar-hi a la primavera. Els paisatges son molt xulos i de petit i havía anat sovint.
Albert