miércoles, 4 de febrero de 2009

Tercera ruta del Bages en 4x4 23-12-2007

Em quedava al tinter alguna ruta per explicar.

Aquesta fou pel Bages, la tercera que organitzava per la zona de Vallhonesta i la Puda, però la segona real, ja que la de primers del 2007 es va anul.lar per problemes meus de Cervicals.

Vam ser 5 vehicles: Toyojai, Luisinyo, Angel i Sonia, un servidor, i en Pep i la Dona amb el Landcruiser.



La ruta es molt clàssica, començava baixant a la llera de la Riera de Mura, des de Sant Fruitós de Bages, creuant un riuet i fent una mica de trialereta a la riera, on vam veure les tines abandonades.



I vam fer una mica l'"indio".















Hi ha certs trams de navegació per la Riera, jeje



Després d'uns km fent "aigues", vam enfilar cap a Rocafort, on vam fer un bon esmorçar.




D'allí cap a Mura per pista encimentada, i ja endinsar-nos al parc natural de Sant Llorenç per la pista de Mura al Pont de Vilomara.








Vam desviarnos però per veure les restes de l'Hostal de Sant Jaume de Vallhonesta.









Com podeu veure per aqui passa el Camí Ral de Barcelona a Manresa, el qual ja he fet a peu i relatat l'experiència en AQUESTA entrada del blog.
L'angelillo i en Pep van disfrutar molt, especialment. Llàstima que en Lluis ens havia deixat una estona abans, per obligacions familiars.

Després vam anar cap a les rampes de Vallhonesta,




I a continuació vam baixar per anar -per pistes noves per mi- fins a Rellinars, on vam dinar estupendissimament en un restaurant. Tot aixó de forma improvitzada!



Després de dinar, ja quasi es feia fosc però la gent es va animar a seguir la ruta, fins a Vacarisses per un camí trencadot,




i després cap al coll de les Bruixes, per baixar a la Puda. d'alli, seguint el marge del llobregat, fina a Monistrol, on ja ens vam despedir tots, eren gairebé les vuit!

Enllaç al TRACK

No hay comentarios: