miércoles, 16 de abril de 2008

Mes fotografies i noves idees

He afegit fotografies d'una ruta feta per el company Jordi Mola, llàstima que ja hem perdut el contacte!! eres un excelent coneixedor de la Zona de Girona i Banyoles, però et vas vendre el Toy i no hem sabut res mes de tu!
Fotos ruta d'en Serrallonga

I de la pre ruta de les dues collades, els meus molt bons amics Angel i Sónia, i David i Marta em varen acompanyar dissabte a fer-la per veure com estava de neu, sort d'ells i el matrimoni que ens vam trobar amb el Lada Niva, sinó no hagués pogut completar el recorregut!
A més ens vam liar de mala manera a la tornada per fer Vic-Calders per camins, va ser molt i molt divertit amb el fang (i de nit):
Fotos pre-ruta de les dues Collades

Les noves idees son...que vull fer quelcom diferent, ja no em queden caps de setmana!!
Vull fer una nocturna amb soparet a la terrassa de Casa, evidentment per poca gent, maxim 4 o 5 cotxes i 10 persones, despres del sopar ruta nocturna tirant a dificililla, per posar a prova l'habilitat de nit! Quelcom que tinc pensat es la riera de Mura, la trialera que puja a River Park, El cami estret mig abandonat de Rocafort a Sant Vicenç, i d'alli un tomb per vallhonesta que hi ha força camins.

I una cosa molt maca és una ruta fotografica, certs objectius a fotografiar, però aixo ja és mes dificil doncs hauriem d'anar per separat i ja no es tant divertit.
Per ultim, m'estic adonant, desde monegres i amb l'ultim invent de ruta semi nocturna de Vic-Calders, que la improvització genera gran moments d'emoció i diversió, i poder un dia tambe muntarem una ruta de les sorpreses, seria quelcom aixi: es queda a un lloc centric però desconegut, tipus poble entre Vic o Ripoll, es fa un sorteig entre els assistents, no massa, máxim 5 cotxes, i qui guanya tria on vol anar. A partir d'alli, tot val, mapes, orientació, gps, etc... Podem acabar a qualsevol lloc i qualsevol hora!

Be, ja es prou per avui!

No hay comentarios: