miércoles, 9 de abril de 2008

Ruta de les dues Collades

Ja tenim a punt la Ruta de les dues collades, és una circular amb sortida a Camprodon, amb opció a continuar fins Espinavell i Molló. Aquesta ruta l'organitzo perque els companys del www.4runnerforo.com puguin gaudir d'unes vistes impressionants i esperem que un bon dia de primavera. Amb sort trepitjarem una mica de neu i tot!
El dia i lloc de trobada ja s'ha aclarit per mails als participants, serem uns quants Toyota 4Runner i poder algun Landcruiser.
Aquest cop entregaré a cadascú un Roadbook espero que molt clar i entenedor, i uns mapes per ajudar amb el roadbook. La idea es poder anar una mica per lliure, farem 2 o 3 grups força separats, tot aixo sempre per intentar millorar les rutes, seguint les opinions i critiques constructives de la gent participant en anteriors Rutes.



LA Ruta es tracta de tan sols 45 km de pistes, es poc, però l'experiència de la ultima ruta amb força colla va ser una mica dolenta, vam retrasar-nos molt.
Segurament aquest cop sortirà al revès, ens sobrarà temps, però com que força gent m'ha comentat que prefereixen parar mes per disfrutar de les vistes, veure animalons, etc, i el lloc és propici,

doncs farem la prova, vejam com surt.
El dinar serà picnic, esmorzar als pocs Quilometres de Sortir, o bar, el que la gent prefereixi.
Si el temps acompanya, com ja hem dit, s'oferirà la possibilitat de continuar uns 30 km més de pistes en bon estat, per veure una collada més. Hem de tindre en compte que la tornada a Barcelona o voltants és força llarga.
Personalment jo (i espero que algú més)em quedaré a dormir pels voltants per intentar fer el diumenge el Pic Negre, fronterer amb Andorra, vejam com el tenim de neu!

Aprofito per dir que estic rumiant com fer l'apartat d'introducció al GPS o rutòmetre via Carputer.
Aquestes vacances ens ha anat de meravella, i n'he après més cosetes.
M'apassiona navegar pels camins de la plana Espanyola!

A Reveure!

No hay comentarios: