miércoles, 16 de julio de 2008

Sortida dels tres Cims, 14 al 17 d'Agost

He dissenyat una sortida molt al meu gust i per fer tres coses que fa massa temps que vull fer, i les faré d'una Tacada, Ea!

El planning es el següent:

Sortida dia 14 al vespre, desprès de sopar, enfilar cap al Pirineu per Berga i Guardiola, per pujar al coll de Pal i... - nocturna al Puigllançada? - ....baixar cap a Masella, on fariem el campament per dormir, els qui sigui que hi anem. Es pot dormir perfectament en un racó del gran parking de les pistes, o en qualsevol lloc que la zona és molt gran al ser pistes d'esquí.
Dia 15: Ben d'hora, esmorçar abundant i enfilar rapidet cap a Malniu, per deixar el 4x4 i fer l'ascensió al Puigpedrós:



Podriem dinar de Picnic durant l'excursió. Un cop al cotxe, baixar per Meranges i fer ruteta per Viliella, Salt de la Llosa -on podriem fer un banyet si ens atrevim amb aigua glaçada- i acabar al camping de Lles,



on estarem molt be, fresquets i podrem dutxar-nos, i tot seguit fer un bon Sopar. Al vespre xerinola i a dormir no massa Tard.

Dissabte farem els pocs quilometres que hi ha en 4x4 fins al peu del cami que puja a la Tossa plana de Lles, on hauriem d'arribar a les 10:00, per fer la segona ascensió, a la citada Tossa Plana.



Si tot va be a les 15:00 podem ser al refugi de les Pollineres per fer un picnic, cuinant a la brasa i tot si ens deixen fer servir les barbacoes!



Despres de dinar i sense entretindre'ns, ens acostarem a les pistes Andorranes de la Rabassa, per pujar des d'allí, amb el 4x4, al Pic Negre.



A continuació descens fins a Sant Julia, a Andorra, per anar al Camping de Xixerella a fer nit, si ens dona temps. Sinó haurem d'improvitzar un altre campament a l'aire lliure, prop de la Rabassa per exemple.

Diumenge, finalment, si estem cansats tornarem cap a Casa, però si hi ha Ganes encara es pot pujar al port de Cabús per baixar a Tor, seguint la Ruta dels contrabandistes, desprès seguir per Alins, Tirvia, i enfilar altre cop amunt pel parc de l'Alt Pirineu, per fer una de les multiples rutes, per exemple fins Santa Magdalena, aixó si, passant per la Collada de Conflent que la tinc pendent despres del fiasco del mes de Maig (hi havia massa fang i no vam poder passar) per aprofitar i fer el pic de Saloria , continuar fins a Sant Joan Fumat i acabar a la Seu d'Urgell, i si encara hi ha mes Ganes des de Santa Magdalena tornar per el pla de la Basseta i ja que hi som, pujar amb el 4x4 al pic de l'orri,

i rematar-ho fent la ruta de'n Toti fins Organyà.

Vaja, que si ho fem tot serà un gran aconteixement, cosa que veig bastant impossible!

1 comentario:

Blizz dijo...

Ey Llorenç, quin planning més xulo.

M'he creat un blog d'aquests també jo jeje, m'ha cridat l'atenció i a més fa temps que hi donava voltes...

Salutacions!